uit eten ommen
Restaurant Puik.
Je kunt er ook nog lekker eten alle gerechten worden vers bereid door onze koks. Ze kijken goed naar de smaken en combineren er vol op los! Wilt u eens een pannenkoek op een originele manier? Vrijdag 7 april 2017 opende Puik haar deuren op het horecaplein te Ommen.
olifant slurf
Met de Dinerbon eten bij restaurant Hampshire Hotel Ommen Dinerbon.
0529 451 945. Met uw dinerbon heeft u nu de kans om heerlijk te komen eten bij het restaurant van Hampshire Hotel Ommen. Kom bij ons genieten en proef het echte Overijssel. Na een heerlijk dagje wandelen of fietsen in de omgeving van het bosrijke Ommen is het bij ons heerlijk culinair vertoeven. Kom bij ons tot rust in ons sfeervolle en gezellige restaurant. De chef-kok van restaurant Paping maakt zoveel mogelijk gebruik van lokale producten. Kwalitatief hoogstaande ingrediënten en producten die geproduceerd zijn met respect voor omgeving en milieu. Een gerecht uit de eigen omgeving geeft een belangrijke meerwaarde.
camping in Twente
Restaurant Ommen Kom genieten bij Ekkelenkamp.
Plate service Kind pdf. Na een wandeling in de bossen van Ommen even genieten van een heerlijke kop koffie met gebak uit onze eigen patisserie? Breng dan een bezoek aan Ekkelenkamp Restaurant Ommen, want wij hebben een ruim aanbod aan taarten en andere lekkernijen, elke dag vers gemaakt.
wasmachine
Home Resto OCO.
Onze gezellige restaurant lig in het centrum van Ommen naast de Hema, midden tussen de sfeervolle winkels die Ommen zo uniek maken. Uw auto kunt u parkeren op het Beatrixplein naast het Shell tankstation en op de evenementen parkeerplaats tegenover de molen aan de weg naar Hardenberg op beide plaatsen kunt uw auto langparkeren. In ons restaurant met 50 zitplaatsen waar servicekwaliteit, en hygiene hoog in het vaandel staan bent u van harte welkom voor een lekkere kop koffie, cappucino, chocolademelk of thee met heerlijke huisgemaakte appeltaart of hazelino. Wij voeren een uitgebreide kaart waarin lunch en plateservice door elkaar heen mogen lopen. Proeft u van onze lunchkaart eens het heerlijke spelt brood met carpaccio, het spelt brood wordt door de plaatselijke bakker Ten Brinke speciaal voor ons gebakken, kunt u niet kiezen, dan is het twaalfuurtje voor u de oplossing; een kop soep met een halve uitsmijter en een boterham met kroket. Liever warm eten, geen probleem vanaf 12.00 uur kunt u bij ons terecht voor het dagmenu, een lekkere boerenschnitzel of Kip terriyaki.
rijschool
De Nieuwe Brug.
Wij zijn een sfeervol familie restaurant aan de voet van de lemelerberg in het toeristische Ommen. We staan bekend om onze goede en prijs vriendelijke keuken. Dinsdag t/m zondag vanaf 1000.: juli en augustus van 1200: tot 2000.: September t/m juni van 1200: tot 1930.: Iedere maandag gesloten m.u.v. Een Ommentje Waard. Iedereen is bij ons welkom om wat te drinken of te eten.
e
Uit eten in Overijssel bij Beerze Bulten Beerze Bulten.
Maar ook gewoon uit eten bij familiecamping Beerze Bulten in Overijssel, zoals een diner of lunch behoort tot de mogelijkheden. Uit eten in Overijssel bij Brasserie de Hagehorst. Koffie en thee arrangementen, zoals een heerlijke High Tea. Uit eten in Overijssel bij een restaurant in Ommen; Van een hapje en een drankje tot een volledige lunch of diner.
Restaurant en IJssalon Ekkelenkamp in Ommen.
Ons restaurant in Ommen beschikt over 100 zitplaatsen, met een prachtig uitzicht naar buiten. Op onze terrassen, met meer dan 400 zitplaatsen, is het prettig en gezellig vertoeven met een heerlijke kop koffie met een smaakvol gebakje uit eigen patisserie of een heerlijke sorbet uit onze ijssalon.
Restaurants in Ommen Restaurants.nl.
INLOGGENAANMELDEN Lekker uit eten in Ommen? Hieronder een overzicht van restaurants in Ommen. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. Niet specifiek 9. alle restaurants opnieuw zoeken kleiner/groter gebied. Ommen 5km 16.
De Nieuwe Ruif: Home.
Waarom een avond uit bij De Nieuwe Ruif? Onbeperkt eten en drinken voor een vaste prijs ook bier en wijn. Ruime keuze uit vis en vleessoorten. Voldoende vegetarische mogelijkheden. U bereid zelf uw eten aan tafel, waardoor het gezelschap langer met elkaar aan tafel zit.
De 10 beste restaurants in Ommen TripAdvisor.
24 van 27 Restaurants in Ommen. Prima /gezellig 01/05/2018. Top Italiaanse keuken 12/03/2018. 25 van 27 Restaurants in Ommen. Heerlijke koffie met gebak uit eig 06/09/2017. Eten van toen in een jasje van nu. 26 van 27 Restaurants in Ommen.
Home.
Wist u dat onze restaurant, één van de weinige panden in Ommen, uit de 18e eeuw komt? Heeft u weleens bij stilgestaan bij onze schitterende grafitti skyline van Hong Kong? Wist u dat al onze afhaal bakjes magnetron bestendig zijn?

Contacteer ons