lunchen in ommen
Grand Café Jipp aan het gezelligste plein in Ommen.
Op het gezelligste plein in Ommen, het Kerkplein, is Grand Café Jipp gevestigd. Met het uitzicht op de kerk in hartje Ommen kunnen we u veel bieden. Grand Café Jipp is niet alleen binnen heel gezellig, ook buiten is het heerlijk genieten.
groepsaccommodatie ommen
Restaurant Bar De Vrienden Ommen Steaks / Fish More!
Zo weten wij zeker dat elk gerecht wat op tafel komt vol zit met kwaliteit en smaak en gaan wij altijd voor het lekkerste eten wat u in Ommen kunt vinden. Wij hopen u en al uw vrienden/vriendinnen snel eens te begroeten in ons moderne, warme restaurant!
stelvoeten
Home FLATER.
Kom gerust eens kijken. U komt bij ons of.Wij komen bij U! Het verzorgen van uw verjaardag, familiefeestje, etc. Flater Eten Drinken van alle markten thuis! Snackbar: De lekkerste snacks! Bel en bestel. 7731 DB Ommen. 31 529 451 364.
groesbeek
Restaurant Puik.
Vanaf het begin van de opening de Puike proeverij van burgers, een trio van mini burgers het meest besteld is. Vrijdag 7 april 2017 restaurant Puik haar deuren heeft geopend op het horecaplein te Ommen. De grootste pannenkoek ooit is in 1994 gebakken in Engeland.
boomstamtafel
De Nieuwe Brug.
De Nieuwe Brug! Wij zijn een sfeervol familie restaurant aan de voet van de lemelerberg in het toeristische Ommen. We staan bekend om onze goede en prijs vriendelijke keuken. Dinsdag t/m zondag vanaf 1000.: juli en augustus van 1200: tot 2000.:
Aan het water gelegen restaurants in Ommen Eet.nu.
Waar heb je zin in? Aan het water gelegen restaurants in Ommen. Alle Aan het water gelegen restaurants in Ommen. Uit eten in Ommen? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
De 10 beste restaurants voor lunch in Ommen TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Beste lunch restaurants in Ommen, Nederland. Restaurants in Ommen. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Restaurants om te lunchen in Ommen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Restaurants Lunchrooms Natuurlijk Ommen.
Gastenboek Natuurlijk Ommen. Cafe's, Pubs Restaurants Winkels in Ommen. Overnachten in Ommen. Bezienswaardigheden in Ommen. Bereikbaarheid Natuurlijk Ommen. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.30 uur tot 12.30 uur. Naar de webite van.: Winkelen in Ommen. 2018, Natuurlijk Ommen.
Lunchen Ommen: gezellig en lekker bij Restaurant Ekkelenkamp!
Reserveer nu: 0529 45 17 82. Home Lunchen Ommen. Zoekt u een sfeervol restaurant of terras om te lunchen in Ommen? Bij Restaurant Ekkelenkamp in Ommen is lunchen altijd een succes. Op onze uitgebreide lunchkaart vindt u verschillende gerechten die passen bij elk moment.
Brasserie Tante Pos Home.
Brasserie Tante Pos is gevestigd in het monumentale voormalig" Postkantoor, gelegen op een schitterende locatie in het centrum van Ommen, het groene hart van het Overijssels Vechtdal. Het oude" Postkantoor" is omgetoverd tot een gezellig restaurant, met behoud van haar authentieke uitstraling, waarin wij u graag een warm welkom heten voor een kopje koffie, borreltje, lunch of een avondje uit dineren.

Contacteer ons