restaurants in ommen
Restaurants in Ommen Restaurants.nl.
INLOGGENAANMELDEN Lekker uit eten in Ommen? Hieronder een overzicht van restaurants in Ommen. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. Niet specifiek 8. alle restaurants opnieuw zoeken kleiner/groter gebied. Ommen 5km 16.
macbook air
Cafe Restaurant De Wildzang De Wildzang.
Ons sfeervolle restaurant is prachtig gelegen in Ommen, aan de rand van de Sallandse Heuvelrug. Het is een rustpunt voor wandelaars, fietsers en eenieder die op zoek is naar ruimte in een idyllisch landschap van bossen en heide met daartussen slingerend de rivieren de Regge en de Vecht.
ronde ronde
Grand Café Jipp aan het gezelligste plein in Ommen.
Ze hebben persoonlijk een paar prachtige routes in kaart gebracht, waarbij je op de mooiste plekken in het Vechtdal komt. Op het gezelligste plein in Ommen, het Kerkplein, is Grand Café Jipp gevestigd. Met het uitzicht op de kerk in hartje Ommen kunnen we u veel bieden.
koelkast
QL Hotels Restaurants in Ommen.
Ommen, Overijssel, Nederland. Culinaire verrassing aan Overijsselse Vecht. Fietsen en wandelen in Vechtdal. De Zon Hotel Restaurant dateert uit 1893. De Zon is een modern ingericht hotel dat pal aan de Overijsselse Vecht ligt. Een bijzondere schilderijencollectie met werk van Henk Helmantel siert de wanden. Vanaf 7950, per nacht Meer informatie. Op de hoogte blijven van aanbiedingen en het laatste nieuws? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Bestel de QL Gids. Voor wie niet alleen op zoek is naar bijzondere en sfeervolle overnachtingsadressen, maar ook naar culinaire momenten, komt deze 324-paginas tellende handzame gids goed van pas. Bestel hier uw QL Gids. Schaap Citroen Wedding Cheque. All QL Partners. QL Big Green Egg. QL Robbe Berking. QL Royal Auping. Become a QL Partner. Become a QL Hotel. Discover our hotels. QL Hotels Restaurants in België.
Restaurants in Ommen en omgeving Restaurants.nl.
INLOGGENAANMELDEN Lekker uit eten in Ommen en omgeving? Hieronder een overzicht van restaurants in Ommen en omgeving. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. Niet specifiek 1. alle restaurants opnieuw zoeken kleiner/groter gebied.
Restaurant Ommen Kom genieten bij Ekkelenkamp.
Na een wandeling in de bossen van Ommen even genieten van een heerlijke kop koffie met gebak uit onze eigen patisserie? Breng dan een bezoek aan Ekkelenkamp Restaurant Ommen, want wij hebben een ruim aanbod aan taarten en andere lekkernijen, elke dag vers gemaakt.
chinatuin.
Van hoge kwaliteit voor lage prijs! Neem een kijkje in ons restaurant en ervaar verschillende Oosterse smaken! Voor reserveren, bel 0529 455668. Geniet van een gezellige sfeervolle avond met familie en vrienden. Dinsdag t/m vrijdag 1600: 2100.: Zaterdag 1600: 2200.:
De 10 beste restaurants in Ommen TripAdvisor.
Chinees restaurants in Ommen. Frans restaurants in Ommen. Grieks restaurants in Ommen. Italiaans restaurants in Ommen. Steakhouse restaurants in Ommen. Vegetarische restaurants in Ommen. Vis en zeevruchten restaurants in Ommen. In de buurt van hotels. Restaurants in de buurt van Wildthout Hotel Restaurant.
Home.
Wij heten u van harte welkom in ons restaurant aan de Brugstraat aan het kerkplein, in het centrum te Ommen. Onder de knop openingstijden vindt u onze actuele openingstijden. Wij zien u graag in ons restaurant! Verbod op gratis plastic tasjes.
Restaurant Puik.
Vanaf het begin van de opening de Puike proeverij van burgers, een trio van mini burgers het meest besteld is. Vrijdag 7 april 2017 restaurant Puik haar deuren heeft geopend op het horecaplein te Ommen. De grootste pannenkoek ooit is in 1994 gebakken in Engeland.
Dinercheque in Ommen Diner Cadeaukaart.
Bel ons op 020 261 09 64. Restaurants in: Ommen. Maak in onderstaand menu een keuze om uw zoekopdracht te specificeren. Klik vervolgens op ZOEK om een overzicht te krijgen van de beschikbare restaurants. Vul in: restaurant. Vul in: plaats of postcode.

Contacteer ons