eetcafe ommen
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
slotenmaker utrecht
Schuif aan, eet mee in het Sociaal Eetcafé! Natuurlijk Ommen.
Toch is het fijn om er eens uit te zijn en gezellig met anderen te eten. Eens in de veertien dagen, in de even weken, kunnen alleengaanden van alle leeftijden komen eten in het Sociaal Eetcafé in het Vlierhuis in Ommen. Natuurijk Ommen werd uitgenodigd door Karola Schröder, oprichtster van de stichting, om kennis te maken met de Stichting Eetcafé Ommen.
tattoo
Cafe Restaurant De Wildzang Cafe Restaurant De Wildzang.
De Wildzang is een rustiek Café Restaurant met een uitgebreid tuinterras en een eerlijke Frans Hollandse keuken. Graag tot ziens in ons restaurant., Asperges uit het vechtdal. nieuw super malse kalfs-entrecote. Nu schnitzel arrangement, 4e gratis! Cafe Restaurant De Wildzang. Stationsweg 31 7731 AX Ommen.
praktijk voor psychotherapie
Restaurant Ommen Kom genieten bij Ekkelenkamp.
Aan de zuidkant van Ommen, net over de Vechtbrug, vindt u ons sfeervolle Restaurant. Ommen centrum ligt op een steenworp afstand, maar toch bevindt Restaurant Ekkelenkamp zich midden in de bosrijke omgeving. Door deze prachtige ligging is Ekkelenkamp Restaurant Ommen een perfecte bestemming voor uw lunch of diner.
gebit
Restaurant de Hongerige Wolf Een gezellig familierestaurant!
Wij liggen centraal in de bosrijke omgeving van het Vechtdal, tussen Ommen en Hardenberg. Ons gezellige, landelijke familierestaurant biedt u naast het a la carte restaurant van vrijdag t/m zondag een authentiek Hollands all-inclusive buffet aan voor 2695, p.p. Ook bieden wij diverse mogelijkheden voor feesten, partijen of vergaderingen tot 350 gasten. Het hele jaar door van vrijdag tot en met zondag en ook op alle feestdagen kunt u genieten van ons all-inclusive buffet met live cooking voor de prijs van. 26.95 all-iin 2 uur. 29.50 all-in 25, uur. 32.00 all-in 3 uur. Kinderen tot 9 jaar; 12.50 2 uur. Kinderen van 9 tot 12 jaar; 17.50 2 uur. Prijs is inclusief tapbier, frisdrank en wijn. Reserveren kan telefonisch of via het contactformulier. Een uitgebreide proeverij bestaande uit vier gangen.
database
Sociaal eetcafé Ommen Vechtdal Leeft.
25 augustus, 14.08 uur Sociaal eetcafé Ommen. OMMEN Ook komend najaar staan de vrijwilligers weer klaar om lekkere en gezonde maaltijden te koken voor mensen die vaak alleen eten. Dat doen wee al ruim dertien jaar en heel wat mensen hebben er van kunnen genieten.
robot maken
De Zon Hotel Restaurant in Ommen, Nederland QL Hotels Restaurants.
Chef-kok Nick van Swaal en zijn brigade maken graag gebruik van seizoens en streekproducten waarmee de kookstijl naadloos aansluit op waar De Zon bekend om staat: het koken met mooie Vechtdalproducten. Het terras biedt samen met Beachclub Sun Beach Ommen een mooi zicht op de Vecht en heeft naam gemaakt als een van de mooiste van ons land.
transportfiets
Charme Hotel Wildthout Charme Hotels weekendjeweg, hotels, vergaderen, arrangementen, zakelijk, hotel.
Welkom in de grootste huiskamer van Ommen! Ervaar de Service, geniet van het Comfort en proef de warme huiselijke sfeer in dit statige pand. Gezelligheid en een gemoedelijke sfeer gaan bij ons hand in hand met attente en vriendelijke service, en een zeer goede keuken.
whirlpool
eetcafe ommen
Kok voor het Sociaal Eetcafé Ommen. Hieronder zijn de gegevens van de vacature weergegeven. Kok voor het Sociaal Eetcafé Ommen. Vier vrijwilligers van de stichting Sociaal Eetcafé Ommen zorgen iedere 14 dagen op woensdagmiddag in t Vlierhuis voor een heerlijke maaltijd voor mensen die vaak alleen eten.
artist impressions
Hotel Boerderij Restaurant de Gloepe in Diffelen nabij Hardenberg.
Ons hotel ligt centraal tussen Ommen 15 km, Hardenberg 6 km en Vriezenveen 15 km. Vele fiets en wandel routes vindt u in de directe omgeving. Is uw verblijf van zakelijke aard dan profiteert u van onze centrale ligging met directe aansluiting op de N36 / N34.
300 euro lenen
Restaurant De Nieuwe Brug Ommen, Ommen DagjeWeg.NL 1 review DagjeWeg.NL.
De Nieuwe Brug verzorgt ook de catering aan huis of op locatie. Ook is het mogelijk om hier een personeelsfeest, bruiloft en kinderfeestje te organiseren. Restaurant De Nieuwe Brug in Ommen leent zich ook goed voor een bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest.

Contacteer ons