horeca ommen
Horeca / Recreatie / Reizen vacatures Ommen, werk vind je op Olympia.nl.
Horeca / Recreatie / Reizen vacatures Ommen. Vind hier je nieuwe baan. Afstand 5 km. 16 Resultaten met zoekcriteria.: Je hebt gezocht op onderstaande zoekcriteria.: Branche: Horeca / Recreatie / Reizen. Verfijn zoekresultaten op.: Horeca / Catering / Detailhandel 16.
uitbesteden
Horeca-vacatures in Gemeente Ommen februari 2019 Indeed.nl.
Per direct beschikbaar, gemiddeld 38 uur per week, loon conform horeca cao. Geen vakantie of extra vrije dagen in juli en augustus en beschikbaar op feestdagen. 13 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Restaurant IJssalon Ekkelenkamp Ommen Vacatures in Ommen.
Google's
KHN Ommen.
Koninklijke Horeca Nederland telt 244 afdelingen in heel Nederland. Het bestuur van KHN Ommen vertegenwoordigen de horecaondernemers die lid zijn van KHN. De bestuurders zijn dé gesprekspartner voor de gemeente waar het gaat om horecagerelateerde wetten en regels in de stad.
beste tv en internet provider
You are being redirected.
dummy camera met bewegingssensor
Grand Café Jipp aan het gezelligste plein in Ommen.
Op het gezelligste plein in Ommen, het Kerkplein, is Grand Café Jipp gevestigd. Met het uitzicht op de kerk in hartje Ommen kunnen we u veel bieden. Grand Café Jipp is niet alleen binnen heel gezellig, ook buiten is het heerlijk genieten.
ns
Ommen-Dalfsen fietsroute Knooppuntroutes Nederland Fietsland.
Overijssel, Vechtdal Overijssel. Ommen en Dalfsen zijn twee plaatsen met een rijke historie. Ommen is één van de oudste stadjes van Salland en ook Dalfsen stamt uit een ver verleden. De omgeving wordt gekenmerkt door prachtige natuur, kastelen en havezaten.
huisje zeeland
Restaurant Puik.
Bij restaurant Puik, gelegen aan hét horecaplein van Ommen, bent u van harte welkom voor een lekker kopje koffie of thee met een Puike lekkernij, een heerlijke latte macchiato of één van onze andere koffiespecialiteiten. We hebben een aantrekkelijke lunchkaart gemaakt, van tostis XXL en oerbroden met verschillende toppings tot maaltijdsalades pannenkoeken.
bouwtechnische keuring
De Wolventuin Dé overdekte speeltuin van Ommen.
Kom spelen in dé indoor speeltuin van Ommen! De Wolventuin is de indoor speeltuin met horeca op camping de Kleine Wolf. Door de combinatie van speelparadijs met horeca is het dé perfecte plek waar gezinnen zich urenlang kunnen vermaken. Terwijl de kinderen spelen, kunnen volwassenen in de binnentuin een oogje in het zeil houden en in alle rust genieten van een heerlijk hapje of drankje, lunch of snack.
gereedschap ophangen
Brasserie Tante Pos Home.
Brasserie Tante Pos is gevestigd in het monumentale voormalig" Postkantoor, gelegen op een schitterende locatie in het centrum van Ommen, het groene hart van het Overijssels Vechtdal. Het oude" Postkantoor" is omgetoverd tot een gezellig restaurant, met behoud van haar authentieke uitstraling, waarin wij u graag een warm welkom heten voor een kopje koffie, borreltje, lunch of een avondje uit dineren.
maatwerk vouwgordijnen
Het aanbod horeca-objecten in Ommen Horecasite.
Breakaway maakt uitgaan in Ommen nu nog completer. Breakaway de wijd en zijd bekende drukke discotheek die zijn oorsprong kent in 1995 met veel live optredens in Ommen heeft een periode meegemaakt waar. Aangeboden door: Eigen Horeca Makelaar BV. Hengelo ov Grillroom / Shoarmazaak.
Camping in omgeving Ommen ANWB 5 sterren Het Stoetenslagh.
Drankbeleid in de horeca. Feesten en partijen. Elke dag een strandvakantie. 5 sterren ANWB camping. Aankomst en Vertrek. Type verblijf Geen voorkeur. Ik wil een hond meenemen. Ik wil een hond meenemen. In de buurt van Ommen. Camping in omgeving Ommen en Hardenberg.

Contacteer ons