ommen nl
Home.
Boek van de Week. Ccoba van Ommen. Speciaal voor kinderen van 0-4 jaar is er in de Bibliotheek Ommen van september tot half mei om de 3 weken een Boekstartcafé. Tabletcafé, elke derde donderdagmorgen van de maand in de Bibliotheek Ommen van 10.00 12.00 uur.
loopbaanbegeleiding
mooiommen.nl VOOR OMMEN, OVER OMMEN, UIT OMMEN.
Hoi, welkom op mooiommen.nl. Je vindt hier de meest complete evenementen-agenda van de gemeente Ommen, verschillende Uitjes in de gemeente Ommen, informatie over Ommen en omgeving en bovendien vind je verschillende foto-archieven. mooiommen.nl, VOOR OMMEN, OVER OMMEN, UIT OMMEN. Dit is mooiommen.nl.:
spaar
Ommen Hardenberg: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg.
De ambtelijke organisaties van de gemeenten Ommen en Hardenberg werken op een unieke manier samen in de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg BOH. De BOH adviseert en ondersteunt de twee gemeentebesturen op professionele wijze bij de uitoefening van alle gemeentelijke taken. Ruim 600 medewerkers werken voor 75.000 inwoners, bedrijven en maatschappelijke partners van de gemeenten Ommen en Hardenberg.
relatiegeschenken
Natuurlijk Ommen Informatiepunt Toeristen en Inwoners Ommen.
Uitslag Sportverkiezing Ommen 2017 bekend. De uitslag van de Sportverkiezing Ommen 2017 is bekend. Op woensdagavond 17 januari 2018 vond de sportverkiezingsavond Sportverkiezing Ommen 2017 plaats in Theater Carrousel in Ommen. Tot 1 januari konden inwoners stemmen op hun favoriete sporttalent, sportploeg, sportvrouw en sportman.
OudOmmen.nl Webarchief voor de gemeente Ommen, de plek waar de geschiedenis van de regio Ommen samen komt. Webarchief OudOmmen.nl.
Maar ook de historische vereniging CCO, Stichting Herdenking Joods Ommen, Natuur en Milieu De Vechtstreek, De Ommer Marke, de Oranjeverenigingen in Ommen en Witharen, Stichting Zeldzame Huisdieren en Plaatselijk Belang Varsen en Witharen. De volgorde van de meeste bomen komt overeen met het aantal jaren dat de organisatie bestaat.

Contacteer ons